Pároknak – Szülőknek

Önismereti és Párkapcsolati Mini Kurzus Hétvége

Workshop pároknak, szülőknek

 

Megismerkedtetek, egymás mellett döntöttetek. Esetleg családdá váltatok.

Sok szép közös randi, szerelem és kémia. Végigcsináltátok együtt a babavárást, az otthonteremtést. Eddig minden szuper!

Kapcsolatotok új szakaszba lépett: együttélés, mindennapos gondok, olykor szürke hétköznapok, megoldandó feladatok. Még mindig szeretitek egymást, és kétségbeesetten kapkodjátok a fejeteket: miért egyre több a konfliktus? Miért nem értitek egymást? Miért nincs több idő egymásra? Miért nem ugyanazokat az elveket valljátok a közös gyermek nevelése során? Miért? Miért? És Miért?

Amikor két ember megismerkedik és szerelembe esik, közös jövőt és gyermeket terveznek úgy érzik, hogy EGYÜTT LEGYŐZHETETLENEK! A net kifogyhatatlan tárház, ha randiötleteket keresünk, ha esküvői helyszínt keresünk, ha otthont keresünk, ha szülész-nőgyógyászt keresünk, ha a gyermekünknek keresünk megfelelő óvodát, iskolát, fejlesztést. A szerencsésebbek segítséget kapnak a gyermekneveléshez, vagy a háztartásban is.

De ki segít a pároknak a mindennapi konfliktusaikat megoldani? Párkapcsolati tanácsadó? Ha feladni készülnek, akkor mediátor? Senki se szereti kiteregetni a magánéletét egy harmadik félnek. Sokszor a pár egyik tagja, vagy mindkettő el is zárkózik az ilyen jellegű segítségtől.

 

Ezért született meg egy szuper Randiötlet Nektek:

 

Önismereti és Párkapcsolati Mini Kurzus Hétvége

Workshop pároknak, szülőknek

 

Kapcsolatfelvétel

 

Mit nyújt számotokra a kurzus?

 

-Vidám, kötetlen randi hangulatot
-Társaságot (sorstársakat, akikkel eszmét cserélhettek ha kedvetek tartja)
– Valódi értést és segítségnyújtást a mindennapok viharaihoz
– Konfliktuskezelési és stresszkezelési technikákat
– Gyakorlati tanácsokat a KÖZÖS gyermekneveléshez
-Lelki megerősítést
– Játékos feladatok, tesztek, kérdőívek formájában

 

A kurzus végén: Közelebb kerültök egymáshoz, megértitek egymást, könnyebben veszitek az akadályokat, kialakul az EGYÜTT, a valóban LEGYŐZHETETLEN EGYSÉG.

Az önismereti és párkapcsolati minikurzus egy csoportos foglalkozás 2-4 pár részvételével. A feladatok nagy részét egyedül vagy párban végzitek, harmadik féllel semmit nem kell megosztanotok belőle.

Ár: 60.000 Ft/pár/hétvége (Szombat-Vasárnap 14-18 óráig)

Induló kurzusok: jelentkezést követően előre egyeztetett időpontokban.

Szilágyi Kinga vagyok, TLSZ Prevenció Specialista. Munkám során gyermekekkel foglalkozom, felnőttekkel általuk kerülök kapcsolatba, amikor szülő bevonására is sor kerül a foglalkozások alkalmával. Gyakran szembesülök vele, hogy a gyermekek átveszik a szüleik érzéseit, rezgéseit, konfliktusait. Így sok esetben a gyermek problémája a szülőtől eredhet. Azt is tapasztalom, hogy a párok, szülők mennyire elveszettek, és nem kapnak hatékony segítséget a mindennapok viharához. Ezt a problémát hivatott megoldani a pároknak, szülőknek szóló Önismereti és Párkapcsolati Mini Kurzus Hétvége.

 

 

 

Kapcsolatfelvétel