Tesztek

Tekintse meg az alábbi tesztcsomagokat és válassza ki az Ön számára megfelelőt.

1. Komplex Személyiségteszt pár mondatos kiértékeléssel (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több mint 500 kérdéssorból álló teszt kitöltésére, amely megbízható személyiségprofilt állít fel Önről. A kitöltött teszt eredményét egy rövid kiértékelés kíséretében emailen küldi el a Kunigunda Központ ) Ára: 10.000 Ft .

2. Depressziós vagyok? (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre) Ára: 8.000 Ft .

3. Alkoholkedvelő vagy Alkoholfüggő? (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre) Ára: 8.000 Ft .

4. Evészavar, illetve hogyan viszonyulok az evéshez? (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre) Ára: 8.000 Ft.

5. Hogyan élem meg a szorongást és a stresszt? (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre) Ára: 8.000 Ft .

6. Megküzdési módok és trauma. Az élet folyamatosan változik. Hogy viszonyulok a különböző életeseményekhez? (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre) Ára: 10.000 Ft.

7. Gyermek Képességek és nehézségek. ADHD? Figyelem vagy magatartászavar? Hiperaktivitás? Esetleg gyermekkori depresszió? Lásson tisztán gyermekét illetően, és az eredmény birtokában hatékonyan és időt spórolva a megfelelő szakemberhez fordulhat. (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre) Ára: 15.000 Ft.

8. Párkapcsolati összhang (a tesztcsomag megvásárlásával jogosulttá válik egy több tesztből álló komplex felmérésre és rövid kiértékelésre) Ára: 8.000 Ft.

Vásárlási szándékát kérem emailen (kunigundakozpont@gmail.com)  jelezze a tesztcsomag nevének feltüntetésével.