Tanszoba

Tanulási nehézség? Digitális oktatás? Nevelés nélküli nap? Sosincs kész a házi?

Házitanító/magántanár szolgáltatásom keretében vállalom az általános iskolás korú gyermekek korrepetálását, és felzárkóztatását egy vagy több tantárgyból.

Péntekenként 16 órától 19 óráig a központ átveszi az iskolai napközi helyét! A szolgáltatás keretében vállalom, hogy egyéni vagy  4-5 fős kiscsoportokban  átismételjük a gyerekekkel a  heti tananyagot, és elkészítjük a jövő hétre feladott házi feladatokat. Az előre bejelentett dolgozatokra hasznos vázlatokkal, és értéssel megkönnyítem a felkészülést és a sikeres dolgozatírást.

Célom ,hogy a tanulás kellemes élmény legyen a gyermek számára, és szorongásmentesen, sikeresen, magabiztosan vegye az iskolai akadályokat.

Fontos, hogy az egyéni képességek és személyiségjegyek figyelembevételével forduljunk a gyermek felé a tanulási folyamat során, hisz ne feledjük: a Jövő generációját neveljük.

Digitális oktatás?
Tanulási nehézségek?
Sosincs kész a házi?

Nálunk nem probléma! Gyere a Kunigunda Központba!

Szakképzett gyermekfelügyelet, napközi és tanszoba egyben!

Kapcsolatfelvétel

 

Megoldást nyújtunk, ha:
  • ha nincs ki otthon maradjon a gyerekkel, mert dolgozni kell menni
  • ha munka után fáradtan nem szeretnél felcsapni tanító néninek
  • ha nem vagy elégedett az iskolai tanszobával, mert hiányos a lecke és a tudás
  • ha hosszabb lemaradást kell bepótolni akár elhúzódó betegséget követően

Szeretettel várom az általános iskolás gyerkőcödet a Kunigunda Központban, ahol szakképzett felügyelet mellett vehet részt a digitális órákon és segítek megérteni a tananyagot, elkészíteni a házi feladatot, felkészülni a számonkérésekre.

Engedd meg, hogy levegyem a terhet a válladról, ha:
  • több tantárgyból is jól jönne a korrepetálás, a magántanár viszont csak 1 tantárggyal foglalkozik, és utalhatsz neki kisebb vagyonokat. Így megérti ugyan a gyerkőc a matekot végre, de továbbra sem érti az angolt, a biológiát, a fizikát, a kémiát stb. és fennállnak a tanulási nehézségei.
  • félted az állásod, és emiatt nem tudsz a gyerekkel otthon maradni, viszont nem is tudod kire bízhatnád őt, az iskola pedig egy kis orrfolyás miatt sem engedi bevinni
  • hiába napközis a gyerkőc, a lecke mégsincs kész,  félkész, vagy hibás
  • a megtanulandó részt még mindig nem sajátította el a gyerek, mert előbb el kellene magyarázni neki, hogy megértse, utána már könnyedén memorizálja
  • több napos, vagy 1-2 hetes lemaradást kellene bepótolni
  • digitális oktatást rendelnek el, és míg dolgozol fogalmad sincs, hogy a gyerkőc tanul-e vagy számítógépes játékot játszik, vagy az önálló leckefeldolgozás problémát jelent-e számára
Mottónk:

„Mindenki egy zseni! De ha egy halat az alapján ítélsz meg, hogy milyenek a képességei a fára mászáshoz, abban a hitben élheti le az egész életét, hogy hülye.” A. Einstein

Tanszoba programunk igénybe vehető több formában:

Pénteki tanszoba  16h-19h-ig  6.000 Ft/alkalom

Egész napos tanszoba  digitális oktatás, vagy egyéb esetben 8h-tól 15h-ig 8.000 Ft/alkalom

Tanszoba Tagsági:  50.000 Ft/hó – korlátlan lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy egyszeri havi díj befizetésével bármelyik esetben igénybe vehető legyen többszöri alkalommal az egész napos tanszoba, és a péntek délutáni tanszoba is!

Naptári tanszoba:  ha nincs szükséged korlátlan lehetőségre, de előre tudod, hogy mely naptári napokon vennéd igénybe a  tanszobát, akkor havi fix befizetés esetén 25% kedvezményt biztosítunk a végösszegből.

Étkezés külön térítés ellenében megoldható, ételallergia nem probléma.

Tanulásra fel!

 

Jelentkezéseket már csak 2023-ra fogadunk, előjegyzés lehetséges!

Tanszobára jelentkezni emailen lehetséges: kunigundakozpont@gmail.com

További felvilágosítás telefonon: 06 30 433 7635

Kapcsolatfelvétel