Társasjáték

„Egy szép napon támadt egy ötletem. Honnan került ide? Mit keres itt? És mit kezd az ember egy ötlettel? Eleinte nem is tartottam valami sokra. Hátat fordítottam neki és otthagytam. De jött ám utánam. Az ötletemnek volt valami furcsa varázsereje. Közben pedig egyre nagyobbra nőtt, és lassacskán összebarátkoztunk. Az ötletem pedig csak nőtt és nőtt. Ahogy az iránta érzett szeretetem is. Nem is tudom, hogyan írhatnám le, ami történt, de az ötletem egyik pillanatban még itt volt, a következőben meg már egyszerre mindenhol. Már nemcsak az én részem volt, hanem mindennek a részesévé vált.”

– részlet Kobi Yamada Mit kezdjünk egy ötlettel? c. mesekönyvéből (Kulcslyuk Kiadó, 2019)

Valahogy így történt ez a Te kérsz egy Tirami Su-t? társasjátékkal is. Családi foglalkozások alkalmával nagy sikert arattak a Kunigunda Központban az akkor még családi kvízként bevezetett játékos önismereti- és személyiségfejlesztő foglalkozások. A nem nekünk szegezett direkt kérdések, hanem az egymásnak feltett kérdések sokszor óriási gátakat szabadítanak fel bennünk, és könnyebben megnyílunk, miközben a szabad gyermeki játékos énünk is szárnyakat kap. Sok apró kis csoda született, és nagyon sok családi dinamika változott pozitívan a játék hatására itt a Központban. Kisebbekkel az alapérzelmeket ismertetve tudunk megfejteni problémákat, az egyes viselkedések mögé látni, megértve azokat.

E kettő ötvözete révén született meg a Te kérsz egy Tirami Su-t? társasjáték. 

Miért pont ez a neve? A mi családunkban nincs karácsony Kevin, egy családi társasjáték, és egy jó adag finom tiramisu nélkül. 

Innen ered a társasjáték neve, ennyire egyszerű.

Puzzle & Társasjáték egyben

Egy társasjáték, ami személyiséget és mozgást fejleszt

Egy játék, ahol egyénileg, párban és csoportosan is megméretteted magad

Együttműködő, segítő, támogató, nem versengő

A játékról

A Tirami Su társasjáték egy útravaló kicsiknek és nagyoknak.
Célja maximálisan a szórakoztatás egy leheletnyi edukációval keverve.

A játék 6 alapérzelmen keresztül vezet, az Élet Dzsungelén áthaladva tartalmaz különböző feladványokat, melyeket egyéni, páros vagy csapat feladatként kell teljesíteni beszéd, rajz vagy utánzásos formában.

A Tirami Su társasjáték amellett, hogy színesíti az önismereti és személyiségfejlesztő társasjátékok sorát, egyedülálló abban, hogy mozgásfejlesztő elemeket is tartalmaz.

A Tirami Su társasjáték során kibontakozhatnak az egyéni képességek, de teret kap a társas együttműködés, és a csapatszellem is. Az igazi győzelmet együtt érhetjük el, nem kizárólag egyéni teljesítmény alapján, mint ahogy a való életben is szükség van a másokkal való hatékony együttműködésre.

A társasjáték végén ennek ellenére belecsempésztünk elnyerhető címeket, hogy a versengőkben se maradjon hiányérzet, és a személyiségünkről egy másik nézőpontból is színesebb képet kapjunk.

Hasznos és Szórakoztató

Könnyen érthető, vidám hangulatú

Alkalmazható tippekkel, tanácsokkal

Tudj meg többet magadról és a többiekről!

A Te kérsz egy Tirami Su-t? társasjáték célja komplexen
az érzelmek, az elme, és a test teljes átmozgatása,
de legfőképp a nevetőizmokra lesz szükségetek a játék során
,
hiszen mint minden társasjátéknál, úgy itt is elsősorban a szórakoztatás a fő cél.

A Társasjáték tartalma

Kreatív, készségfejlesztő természetes anyagból

Szép, egyedi, letisztult, sokoldalú fajáték

Kézműves minőségi hazai termék, tartós természetes anyagból

Exkluzív kiadás