Vélemények

Vélemények Rólunk:

“Szkeptikus voltam, mert nem tudtam mi az a prevenciós szűrés. Rengeteg szakembernél megfordultunk a nagyobbik fiammal (pszichológus, mozgásterapeuta, logopédus stb), de igazán senki nem tudta megmondani mi lehet a baj, egymásnak ellentmondóan mindenki állított valamit, de bizonytalanul. Végső elkeseredésemben döntöttem, hogy kipróbáljuk ezt a szűrést is. Hihetetlenül hálás vagyok, mert a legpontosabb diagnózist kaptuk Kingától, amivel maximálisan azonosulni tudtunk, és sok hasznos tanácsot is, amit a mindennapokban elkezdtünk alkalmazni. Keressétek őt bátran!” Németh Mónika  42 éves, két kisfiú (5 és 3 évesek) édesanyja.

“Már lassan fél éve segít nekem Kinga abban, hogy teljes életet élhessek megszabadulva a pániktól, hipochondriától és egyéb lelki nehézségeimtől. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Nagyon kedves, felkészült, türelmes, jó fej, együttérző, megértő, alapos, átérzi a problémám.  Rettenetesen nehéz múlttal úgy érzem van kiút végre a problémámból! Szívből ajánlom nektek Őt! ” Kiss-Vincze Cintia 33 éves, 3 gyermek anyukája.

“A Kunigunda központra teljesen véletlenül találtam rá. Kinga szakértelme és hozzáállása nagyon pozitív benyomást gyakorolt ránk. Mindenben nagyon segítőkész és együttműködő volt, szakmailag pedig teljes

mértékben megfelelt. A nála töltött idő, és a program hatására kisfiam iskolai teljesítménye javult, összpontosítása, fókuszáltsága pozitív irányban változott. A program során sok segítséget és folyamatos támogatást kaptunk mind szakmailag, mind emberileg. Nagyon családias hangulatban telt  a nála töltött idő. Felkészültsége és a központ felszereltsége minden tekintetben megfelelt. Köszönünk mindent.” G. Mariann, 10 éves SNI státuszú kisfiú édesanyja.

“Sokszor előfordult velem, hogy akár minden ok nélkül rossz volt a közérzetem, és nem találtam a helyem. Még ha minden úgymond tökéletes volt az életemben, akkor viszont tudat alatt én tettem érte, hogy
ne így legyen. Kinga remek szakember, kiváló emberismerő és nagyon elhivatott. Rendkívül alapos, és egy apró részlet se kerüli el a figyelmét. A közös munka során nem csak nekem volt feladatom a belső
munkákkal. Kinga legalább annyit dolgozott a háttérben a minél alaposabb, árnyaltabb kép és megoldás kidolgozásán. Egyáltalán nem mondható el, hogy száraz, füzetbejegyetelésről és sima egyoldalú
beszéltetésről lenne szó a tanácsadása során. Nagyon értékeltem hogy értést kaptam  magammal kapcsolatban arról, hogy mi miért történik velem, vagy a közös munka során mire miért van szükség. Külön jó dolognak tartom, hogy sokféle megközelítésből, többfajta eszközzel tudott segítséget nyújtani.  Azóta úgy érzem sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.” Kovács Zsolt 40 éves (szorongással és passzív-agresszióval küzdött).

“Szeretnénk megköszönni a munkád, és mindazt amit kaptunk Tőled, nem csak egyszerűen az alkalmakat, a foglalkozásokat, hanem azok során tapasztalt rendkívüli segítőkészséged és azt a hozzáállást, türelmet és lelki támogatást is, amit tanúsítottál Imikével és Velem kapcsolatban. Nem csak szakmai segítséget kaptunk Tőled, hanem annál sokkal-sokkal többet! Már nagyon várjuk a téli szünet utáni újra kezdést és a nyári tábort ! Az volt az igazán emlékezetes és számomra megható pillanat, amikor Imike azt mondta: “Gyere Kinga, elviszlek magammal az óvodába…” 🙂 Köszönünk Mindent! ” K. Csilla 3 éves  idegrendszeri éretlenséggel küzdő kisfiú édesanyja.

A fiúnk végre fejlődik!!!  9 évnyi fejlesztés nem hozott akkora áttörést, mint ez a program 2,5 hónap alatt!!! Egy szóval: Működik!  A TLSZ program nem csak marketing duma, valóban a megoldáson van a hangsúly Sok helyen voltunk már, de amellett, hogy ez a program rendkívül rövid idő alatt hoz eredményt, szülőként ennyire mindenre kiterjedő, részletes sok-sok támogatást, segítő tanácsot sehol máshol nem kaptam.!”  -Császár Claudia egy 12 éves ADHD és F83 kód fiú édesanyja.

“Köszönöm, hogy mindig szeretettel fordultál felém, és mindenről beszélhettem veled, ami csak megfordult a fejemben. Nagyon sokszínű, motiváló és segítőkész, figyelmes segítő vagy, aki rengeteg oldalról világít rá egy adott problémára, mindezt nagyon kreatívan és olykor humorosan. Egy ajándék, hogy megismerhettelek, és köszönöm a segítséged.” H. Míra anorexiás-bulémiás 20 éves lány.

„Teljesen elégedettek vagyunk, már pár alkalom után a kisfiúnkat mintha kicserélték volna, jó értelemben.  A problémánk megoldódott, ráadásul a kisfiam imádja a foglalkozásokat! „- 5 éves szorongásos kisfiú édesanyja.

„ Kislányunk decemberben még nem beszélt, 2 hónap után elkezdett beszélni a program hatására. Mindenben napról napra ügyesebb, Kingát nagyon megszerette, akinek szakértelme, nyugalma és gyermekszeretete valami csoda!” – 3 éves autista kislány édesanyja.

“Nekünk  nagyon tetszett a hozzáállásod, a szakértelmed, a rátermettséged, az a sok fejlesztő játék, amellyel a kisemberek épülését szolgáljátok. A szakértelemmel, a légkörrel és a környezettel egy olyan inspiráló, biztonságos és bensőséges helyzetet teremtettetek, amelyből minden gyerek maximálisan építkezhetett. Köszönjük még egyszer!” 4 éves szenzoros Zoé nagymamája.

“Kinga  a Kunigunda Központ mellett mozgásfejlesztéssel és prevencióval foglalkozik a Boldog Gyerekkor Fejlesztő Központban is, és kiemelkedő teljesítményt nyújt. Kinga egy rendkívül elkötelezett és tehetséges szakember, akinek fontos szerepe van a csapat sikerében. Az alábbiakban szeretném kiemelni néhány pozitív jellemzőjét:
– Kinga kiváló képességekkel és készségekkel rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a pozíciójában való sikeres teljesítéshez. Szereti a szakmai ismeretek  folyamatos bővítését, és képes beépíteni a munkájába a frissen szerzett tudásanyagokat. Képes hatékonyan kezelni a kihívásokat, és kiválóan alkalmazkodik az új helyzetekhez.
– Csapatunk kiemelkedő tagja, és aktívan hozzájárul a közös célok eléréséhez. Képes hatékonyan együttműködni másokkal, és kiváló kommunikációs képességei révén segíti a csapat működését és eredményességét.
– Aktívan keresi az új lehetőségeket a fejlődésre és a hatékonyság növelésére, és mindig hajlandó segíteni a kollégáinak és a szülőknek, amikor szükség van rá.
– Kinga mindig időben és precízen végzi el a rábízott feladatokat, ügyfeleket, és ezt a szülők rendszeresen vissza is igazolják felém. Felelősségteljesen áll a munkájához, ahogy ő hívja a hivatásához, és ezt nagy odafigyeléssel és precizitással teszi.” Magyar Edina pszichológus.

Gyerekszáj:

„ – Kinga, hozzád tényleg sok gyerek jár, nem csak én?  – Igen, Robika, sok gyerkőcnek van szüksége egy kis segítségre, támogatásra, hogy egyre ügyesebb legyen. – Nahát, a Mázlisták!” – 12 éves Robika.

„- Kinga, én mindig várom, hogy vége legyen a hétvégének és jöhessek hozzád. Olyan jó itt lenni, szeretek itt lenni és tornázni veled.” Áron 5 éves.

„ – Kinga, nálad biztonságban vagyok, és ez olyan jó érzés. És közben olyan okosakat mondasz, hogy képzeld, már nem is félek a sötétben!” Vikó 5 éves.

“-Tudod, Kinga néni, én rájöttem, hogy te ilyen Gyermekimádó vagy, ugye? Kicsit elgondolkodik, majd meggyőződve folytatja: Igen, te egész biztosan Gyermekimádó vagy! ”  Berci 10 éves.

TLSZ program 1. hónapja: – Anya, nem akarok Kinga nénihez menni. Nem szeretem, fáj a nyakam, izzadok. TLSZ 2. hónapja: – Anya, mikor megyek már Kinga nénihez? Holnap, Egyet kell aludni.  – Nem lehetne ma, én nagyon szeretek Kinga nénivel tornázni.  TLSZ 3. hónapja: – Gyerek, kicsim, itthon is kell tornázni. -Nem akarok, Kinga nénivel sokkal jobb. TLSZ 4. hónapja:  – Gyere kisfiam, itthon is kell tornázni, Kinga néni nagyon fog örülni, ha itthon is vita nélkül tornázol. – Jó, megyek!” Iván 3 éves

…..és a legcukibb: A foglalkozások alkalmával mindig a teremben várom a gyermekeket. Egyik alkalommal azonban leszaladtam egy fejlesztő eszközért. Mikor visszaértem a terembe, a kis ügyfelem ott sírdogált, apukája vigasztalta. Kérdem mi történt? Réka elsírta magát, hogy Kinga néni nincs itt.  Réka 3 éves

 

Kapcsolatfelvétel