Vélemények

„Szkeptikus voltam, mert nem tudtam mi az a prevenciós szűrés. Rengeteg szakembernél megfordultunk a nagyobbik fiammal (pszichológus, mozgásterapeuta, logopédus, stb.), de igazán senki nem tudta megmondani mi lehet a baj, egymásnak ellentmondóan mindenki állított valamit, de bizonytalanul. Végső elkeseredésemben döntöttem, hogy kipróbáljuk ezt a szűrést is. Hihetetlenül hálás vagyok, mert a legpontosabb diagnózist kaptuk Kingától, amivel maximálisan azonosulni tudtunk, és sok hasznos tanácsot is, amit a mindennapokban elkezdtünk alkalmazni. Keressétek őt bátran!”
Németh Mónika
42 éves, két kisfiú (5 és 3 évesek) édesanyja
„Már lassan fél éve segít nekem Kinga abban, hogy teljes életet élhessek megszabadulva a pániktól, hipochondriától és egyéb lelki nehézségeimtől. Nagyon meg vagyok vele elégedve! Nagyon kedves, felkészült, türelmes, jó fej, együttérző, megértő, alapos, átérzi a problémám. Rettenetesen nehéz múlttal úgy érzem van kiút végre a problémámból! Szívből ajánlom nektek Őt!”
Kiss-Vincze Cintia
33 éves, 3 gyermek anyukája
„A Kunigunda központra teljesen véletlenül találtam rá. Kinga szakértelme és hozzáállása nagyon pozitív benyomást gyakorolt ránk. Mindenben nagyon segítőkész és együttműködő volt, szakmailag pedig teljes mértékben megfelelt. A nála töltött idő, és a program hatására kisfiam iskolai teljesítménye javult, összpontosítása, fókuszáltsága pozitív irányban változott. A program során sok segítséget és folyamatos támogatást kaptunk mind szakmailag, mind emberileg. Nagyon családias hangulatban telt a nála töltött idő. Felkészültsége és a központ felszereltsége minden tekintetben megfelelt. Köszönünk mindent.”
G. Mariann
10 éves, SNI státuszú kisfiú édesanyja
„A fiúnk végre fejlődik!!! 9 évnyi fejlesztés nem hozott akkora áttörést, mint ez a Program 2,5 hónap alatt!!! Egy szóval: Működik! A TLSZ Program nem csak marketing duma, valóban a megoldáson van a hangsúly. Sok helyen voltunk már, de amellett, hogy ez a Program rendkívül rövid idő alatt hoz eredményt, szülőként ennyire mindenre kiterjedő, részletes, sok-sok támogatást, segítő tanácsot sehol máshol nem kaptam!”
Császár Claudia
egy 12 éves (ADHD és F83 kód) fiú édesanyja
„Köszönöm, hogy mindig szeretettel fordultál felém, és mindenről beszélhettem veled, ami csak megfordult a fejemben. Nagyon sokszínű, motiváló és segítőkész, figyelmes segítő vagy, aki rengeteg oldalról világít rá egy adott problémára, mindezt nagyon kreatívan és olykor humorosan. Egy ajándék, hogy megismerhettelek, és köszönöm a segítséged.”
H. Míra
anorexiás-bulémiás 20 éves lány
„Sokszor előfordult velem, hogy akár minden ok nélkül rossz volt a közérzetem, és nem találtam a helyem. Még ha minden úgymond tökéletes volt az életemben, akkor viszont tudat alatt én tettem érte, hogy ne így legyen. Kinga remek szakember, kiváló emberismerő és nagyon elhivatott. Rendkívül alapos, és egy apró részlet se kerüli el a figyelmét. A közös munka során nem csak nekem volt feladatom a belső munkákkal. Kinga legalább annyit dolgozott a háttérben a minél alaposabb, árnyaltabb kép és megoldás kidolgozásán. Egyáltalán nem mondható el, hogy száraz, füzetbejegyetelésről és sima egyoldalú beszéltetésről lenne szó a tanácsadása során. Nagyon értékeltem hogy értést kaptam magammal kapcsolatban arról, hogy mi miért történik velem, vagy a közös munka során mire miért van szükség. Külön jó dolognak tartom, hogy sokféle megközelítésből, többfajta eszközzel tudott segítséget nyújtani. Azóta úgy érzem sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok.”
Kovács Zsolt
40 éves (szorongással és passzív-agresszióval küzdött)
„Kinga a Kunigunda Központ mellett mozgásfejlesztéssel és prevencióval foglalkozik a Boldog Gyerekkor Fejlesztő Központban is, és kiemelkedő teljesítményt nyújt. Kinga egy rendkívül elkötelezett és tehetséges szakember, akinek fontos szerepe van a csapat sikerében. Az alábbiakban szeretném kiemelni néhány pozitív jellemzőjét: - Kinga kiváló képességekkel és készségekkel rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a pozíciójában való sikeres teljesítéshez. Szereti a szakmai ismeretek folyamatos bővítését, és képes beépíteni a munkájába a frissen szerzett tudásanyagokat. Képes hatékonyan kezelni a kihívásokat, és kiválóan alkalmazkodik az új helyzetekhez. - Csapatunk kiemelkedő tagja, és aktívan hozzájárul a közös célok eléréséhez. Képes hatékonyan együttműködni másokkal, és kiváló kommunikációs képességei révén segíti a csapat működését és eredményességét. - Aktívan keresi az új lehetőségeket a fejlődésre és a hatékonyság növelésére, és mindig hajlandó segíteni a kollégáinak és a szülőknek, amikor szükség van rá. - Kinga mindig időben és precízen végzi el a rábízott feladatokat, ügyfeleket, és ezt a szülők rendszeresen vissza is igazolják felém. Felelősségteljesen áll a munkájához, ahogy ő hívja a hivatásához, és ezt nagy odafigyeléssel és precizitással teszi.”
Magyar Edina
pszichológus
„Szeretnénk megköszönni a munkád, és mindazt, amit kaptunk Tőled, nem csak egyszerűen az alkalmakat, a foglalkozásokat, hanem azok során tapasztalt rendkívüli segítőkészséged és azt a hozzáállást, türelmet és lelki támogatást is, amit tanúsítottál Imikével és Velem kapcsolatban. Nem csak szakmai segítséget kaptunk Tőled, hanem annál sokkal-sokkal többet! Már nagyon várjuk a téli szünet utáni újra kezdést és a nyári tábort! Az volt az igazán emlékezetes és számomra megható pillanat, amikor Imike azt mondta Neked: "Gyere Kinga, elviszlek magammal az óvodába..." 🙂 Köszönünk Mindent!”
K. Csilla
3 éves, idegrendszeri éretlenséggel küzdő kisfiú édesanyja

Gyerekszáj

„- Kinga, én mindig várom, hogy vége legyen a hétvégének és jöhessek hozzád. Olyan jó itt lenni, szeretek itt lenni és tornázni veled.”
Áron, 5 éves
„– Kinga, hozzád tényleg sok gyerek jár, nem csak én? – Igen, Robika, sok gyerkőcnek van szüksége egy kis segítségre, támogatásra, hogy egyre ügyesebb legyen. – Nahát, a Mázlisták!”
Robika, 12 éves
„– Kinga, nálad biztonságban vagyok, és ez olyan jó érzés. És közben olyan okosakat mondasz, hogy képzeld, már nem is félek a sötétben!”
Vikó, 5 éves
„TLSZ Program 1. hónapja: – Anya, nem akarok Kinga nénihez menni. Nem szeretem, fáj a nyakam, izzadok. – TLSZ 2. hónapja: – Anya, mikor megyek már Kinga nénihez? – Holnap, egyet kell még aludni. – Nem lehetne ma? Én nagyon szeretek Kinga nénivel tornázni. – TLSZ 3. hónapja: – Gyere kicsim, itthon is kell tornázni! – Nem akarok, Kinga nénivel sokkal jobb. – TLSZ 4. hónapja: – Gyere kisfiam, itthon is kell tornázni, Kinga néni nagyon fog örülni, ha itthon is, vita nélkül tornázol. – Jó, megyek!”
Iván, 3 éves
„–Tudod, Kinga néni, én rájöttem, hogy te ilyen Gyermekimádó vagy, ugye? – Kicsit elgondolkodik, majd meggyőződve folytatja: – Igen, te egész biztosan Gyermekimádó vagy!”
Berci, 10 éves
A foglalkozások alkalmával mindig a teremben várom a gyermekeket. Egyik alkalommal azonban leszaladtam egy fejlesztő eszközért. Mikor visszaértem a terembe, a kis ügyfelem ott sírdogált, apukája vigasztalta. Kérdem: – „Mi történt? – Réka elsírta magát, hogy Kinga néni nincs itt.”
Réka, 3 éves
„Teljesen elégedettek vagyunk, már pár alkalom után a kisfiúnkat mintha kicserélték volna, jó értelemben. A problémánk megoldódott, ráadásul a kisfiam imádja a foglalkozásokat!”
5 éves szorongásos kisfiú édesanyja
„Kislányunk decemberben még nem beszélt, 2 hónap után elkezdett beszélni a program hatására. Mindenben napról napra ügyesebb, Kingát nagyon megszerette, akinek szakértelme, nyugalma és gyermekszeretete valami csoda!”
3 éves autista kislány édesanyja
„Nekünk nagyon tetszett a hozzáállásod, a szakértelmed, a rátermettséged, az a sok fejlesztő játék, amellyel a kisemberek épülését szolgáljátok. A szakértelemmel, a légkörrel és a környezettel egy olyan inspiráló, biztonságos és bensőséges helyzetet teremtettetek, amelyből minden gyerek maximálisan építkezhetett. Köszönjük még egyszer!”
4 éves szenzoros Zoé nagymamája

Szabad időpontokról vagy egyéni konzultáció esetén érdeklődjön telefonon!

Szilágyi Kinga
TLSZ Prevenció Specialista
Mobil: +36 30 433 7635

MEGRENDELHETŐ
a Kunigunda Központ saját fejlesztésű társasjátéka
a Te kérsz egy Tirami Su-t?

Egyedülálló, komplex, a TLSZ Program szórakoztató változata,
3:1-ben társasjáték családoknak és baráti társaságoknak.