Szolgáltatások

PREVENTOR™-ként szolgáltatásaimmal igyekszem segíteni azoknak a családoknak, gyermekeknek, személyeknek, szakembereknek, akik hozzám fordulnak a problémáikkal. 

Ezek a problémák lehetnek az élet különböző területein történő elakadások, illetve nehézségek. Azonban fontos, hogy még azelőtt megoldjuk őket, mielőtt ezek krízissé válnának.

Prevenciós szűrés

Szülőként érzed, észleled, hogy a gyermekednél valami nincs rendben, felmerült vele kapcsolatban viselkedésbeli/magatartásbeli probléma, esetleg tanulási probléma  vagy egészségi panaszok? Ha szeretnéd tudni a probléma okát , akkor vedd igénybe a prevenciós szűrést (igény esetén házhoz megyek)!

 A szűrés tartalma: 

  • teljeskörű anamnézis felvétel, tesztek, kérdőívek, és komplex felmérés. Időtartam: 2 óra 
  • kiértékelés (emailen)

Kiknek ajánlom: akik nem egy tünetet szeretnének megszüntetni, hanem a probléma valódi okát megkeresni, és tartós  változást elérni.  A kiértékelést követően amennyiben a TLSZ Programot választják megoldásként, a prevenciós szűrés árát jóváírjuk. 

Tanácsadás – Egyéni vagy csoportos

Az első 90 perces felmérés után felmérjük az állapotot/ helyzetet (anamnézis) és  ezután célzottan kezdhetjük el a foglalkozásokat. 

Gyermekek esetén az első konzultációt szívesen végzem az ügyfél otthonában, de ettől el is térhetünk, megbeszélés tárgyát képezi.

 

TLSZ Szuperképesség  Program – a TLSZ Prevenció Specialistától

A TLSZ Szuperképesség Programot 3-18 éves korosztály számára hoztuk létre.  Megoldásközpontú 4 hónapos (32 alkalom/heti 2x60perc) intenzív komplex egyéni  foglalkozás játékos formában. Önismereti foglalkozás és érzelmi intelligencia fejlesztés szenzomotoros mozgásterápiával kombinálva, integratív eszközökkel. A program segítséget nyújt tanulási és magatartási zavar, dyscalculia, dysgrafia,dyslexia, viselkedészavar, evészavar, stressz, hiperaktivitás, impulzivitás, ADHD-gyanú, autisztikus tünetek, hangulati zavar, oppozíciós zavar, depresszió, trauma,gyász,  szorongás, pánik, fóbia, függőség esetén. A programban történő haladás során a szülő bevonására kerülhet sor egyéni konzultáció keretében.

 

Személyiségtesztek

A foglalkozások alkalmával, a pszichológiában is alkalmazott személyiségteszteket használok.

Választható: 

  • komplex személyiségteszt (MMPI)
  • depresszióval kapcsolatos tesztek
  • függőséggel (alkohol, drog, játékfüggőség) kapcsolatos tesztek
  • evészavarokkal összefüggő tesztek
  • szorongással, illetve stresszel kapcsolatos tesztek
  • traumával összefüggő tesztek
  • párkapcsolati tesztek
  • gyermek képességek és viselkedés felmérési tesztek (ADHD, hiperaktivitás, depresszió, magatartászavar)

A tesztekről bővebben az alábbi gombra kattintva tájékozódhat. 

 

Tovább a személyiségtesztekre

 

 

A szolgáltatásokkal kapcsolatban érdeklődjön az elérhetőségeink valamelyikén.